Drencs termékcsalád

VITADEX drencselő készülék

A VITADEX drencselő készülékcsalád műszaki megoldásai biztosítják a nagy- és kisüzemi körülmények közötti hatékony alkalmazást, illeszkedve a telepi munkarendhez.

A magas szintű automatizáltság a kezelőszemélyzet időráfordítását optimalizálja és fizikai erőkifejtését megszünteti, csökkenti a kezelt állat fiziológiás megterhelését. A beépített keverőegység a drencs készítmény hatékonyabb oldódását segíti, így az eredmény egy homogén keverék lesz, amely növeli a terápiás hatásfokot.

A készülékcsalád opcióin keresztül többirányú alkalmazást tesz lehetővé oly módon, hogy az alapkészülék nem változik, és ebből eredően a továbbfejlesztés költségei kedvezőek lesznek.

drencselő készülék

A vezérlő és a folyadéktároló egységeket egy üzemi körülmények között is könnyen mozgatható molnártargonca hordozza.
A vezérlőegység homloklapján helyezkednek el a drencselést irányító kezelőszervek. A folyadéktároló egység lezáró fedeléhez rögzülnek a drencselést és a folyadékfeltöltést közvetlenül végző elektromechanikus szerelvények.

A fedél a szerelvényekkel együtt könnyen eltávolítható, ezáltal lényegesen leegyszerűsíthető a folyadéktank tisztítása és a benne elhelyezkedő elektromechanikus elemek szervizelése.

Vezérlő egység:
 • idő/folyadéktérfogat indító gombok
 • keverőmotor indító gomb
 • vészleállító gomb
 • folyadékhőmérséklet kijelző
 • akkumulátor
Folyadéktároló egység:
 • keverőmotor
 • szivattyú
 • folyadékhőmérő
 • hideg/meleg folyadékfeltöltő csapok
 • drencs-cső csatlakozás
 • drencs-anyag beadó ablak

A feltöltő csapok lehetővé teszik bármely távolságból a folyamatos folyadékellátást a drencselés alatt.
A drencs-anyag beadó ablak a zárófedél levétele nélkül lehetőséget biztosít a drencs-anyag felülről történő beadására. Az ily módon bevitt anyagból a készülék a folyamatos keveréssel egy közel homogén elegyet állít elő.


A bajonettzáras drencs-cső csatlakozás biztosítja a készülék gyors összeszerelését. A folyadékkiömlő csonk nagy tisztaságú teflonból készült, ami egy kopásmentes, nagy simaságú felület kialakítását tette lehetővé. Ennek eredményeként a szonda bevezetése könnyebbé válik, a belső szervek sérülései minimálisra csökkennek. A kiömlő csonk többnyílásos formája permetszerű folyadékbevitelt eredményez.


készülék opciók

A készülék két cserélhető opcióval és egy mindkét opcióhoz csatlakoztatható mintavevő egységgel (fejlesztés alatt) rendelkezik. Az opciók (OP-01 és OP-02) ugyanazon folyadéktároló tankba helyezhetőek, az időegység alatt szállítható folyadék mennyiségben különböznek egymástól.

OP-01 (10l/0,5min; 20l/1min; 30l/1,5min)
OP-02 (10l/1min; 20l/2min; 30l/3min)


drencselő anyag

A készülékhez kifejlesztett Fresh-GO készítmény alternatív megoldást nyújt a tranzíciós időszak állategészségügyi problémáinak megelőzésére.

A Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíj 2014 pályázaton drencs termékcsaládunk az Agrár-informatika, Tartástechnológia, Állategészségügy kategóriában I. helyezést ért el!
Termékismertető LETÖLTÉSE pdf-ben.


 
Kapcsolódó termékek

Drench-GO

Takarmánykiegészítő frissen ellett tehenek számára

tovább »

Kérdése merült fel?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefonszám: +36-87-580-123
Email: info@adexgo.hu

Ajánlatkérés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:
Ajánlatkérő űrlap »