FRESH-GO BASIC

Drencs termékcsalád

 

Drencs termék az energiaellátás javítására és az ellést követő időszak anyagforgalmi zavarainak megelőzésére. Használata megoldást jelenthet az ellés utáni kritikus időszak problémamentes átvészelésére. Tejelő tehenek esetében közvetlenül az ellés után, vagy a laktáció alatt bármikor alkalmazható.

 

A TERMÉK HASZNÁLATÁNAK FONTOSABB ELŐNYEI

  • Az ellés után történő azonnali, nagy mennyiségű folyadék elfogyasztása pozitív hatással van a bendőmotilitásra, javítja az állatok takarmányfelvételét és minimalizálja az oltógyomor áthelyeződés kockázatát.
  • A termékben található cukorforrások (dextróz, savópor) az ellés után fellépő energiahiányos állapot enyhítését szolgálják.
  • Az élő élesztő és a szódabikarbóna segíti a bendőfolyadék optimális pH-jának fenntartását.
  • A termékben található Ca-propionát könnyen felszívódó kalciumforrást jelent az ellés utáni időszakban (magzatburok-visszatartás megelőzése, involúció elősegítése).
  • A hozzáadott metionin és niacin véd a ketózis ellen, valamint a bendőben hasznosuló niacin hatására javul a bendőmikrobák aktivitása, nő a mikrobafehérje szintézis hatékonysága.

FRESH-GO MED

  Kiegészítő drencs termék Kiegészítő drencs termék az ellést követő...

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu