FRESH-GO FERTILITY

Drencs termékcsalád

 

Kiegészítő drencs termék

Kiegészítő drencs termék az ellést követő időszakban a szaporodásbiológiai eredmények javítására, az ivarzási időszakra és a szaporodásra való felkészülés elősegítésére. Elsősorban drencs készülék használatával, FRESH-GO BASIC termékkel együtt adagolva (0,5 kg BASIC + 0,25 kg FERTILITY/tehén/nap).
Tejelő tehenek esetében a vemhesség végét megelőző két héttől az új vemhesség megerősítéséig, vagy a laktáció alatt bármikor alkalmazható.

A TERMÉK HASZNÁLATÁNAK FONTOSABB ELŐNYEI

 • A termékben található energia- és fehérjeforrások (dextróz és tejsavó-fehérje koncentrátum) megfelelő tápanyagot biztosítanak a petefészkeken található tüszők megfelelő növekedéséhez, differenciálódásához, a sárgatest kialakulásához és az embrió beágyazódásához.
 • A lizin- és metionintartalom hozzájárul az egészséges májműködéshez és ezáltal az anyagcsere folyamatok szaporodásbiológiát segítő funkcióihoz.
 • Az E-vitamin és a β-karotin szükségesek a normális tüszőnövekedés, tüszőérés, valamint az egészséges embrionális fejlődés lezajlásához. A tehén szervezetében a β-karotin egyedül a sárgatestekben raktározódik. A tejjel folyamatosan ürül, így rendszeres pótlása a szaporodásbiológiai folyamatok szempontjából elengedhetetlen. A β-karotin hiányos állatokban gyakoribb az anösztrusz, az aciklia, az elhúzódó tüszőrepedés és a csendes ivarzás.
 • Üszők esetében elhúzódó ivarzás és csökkent fogamzás, többször ellett tehenek esetében magzatburok-visszatartás, lassabb méh involúció, csökkent petefészek aktivitás, valamint cisztásodás a jellemző.
 • A termékben található E-vitamin és a β-karotin kombinációja hatékonyabban segíti a szaporodásbiológiai problémák megelőzését, az egészséges embrionális fejlődést és az ellés utáni regenerációs folyamatokat.

 

ALKALMAZÁSA KIEMELTEN JAVALLOTT

  • Bőtejelő tehenek esetében az ivarzási ciklus beindításának elősegítése céljából. Az ellést követő 60-100. nap közötti „első” ivarzások számának növelésére.
  • A két ellés közötti idő csökkentésére.
  • A spermaindex csökkentésére.
  • Inaktív petefészkek észlelése esetén a petefészkek ciklusos működésének beindítására.
  • A nehézellést gyakran követő betegségek előfordulási kockázatának csökkentésére (magzatburok-visszatartás, méhgyulladás, inaktív petefészkek).
  • Hormonális szinkronizáció (Pre-Synch, Ov-Synch) alkalmazása előtt a petefészkek „kondicionálására”.

FRESH-GO BASIC

  Drencs termék az energiaellátás javítására és az ellést követő...

FRESH-GO MED

  Kiegészítő drencs termék Kiegészítő drencs termék az ellést követő...

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu