Omega-3-ban és CLA-ban gazdag alkotóelemeket természetesen tartalmazó teljes min. 3,5% tej

HOGYAN KÉSZÜL A MI TEJÜNK?

GRASS Tej a gondosan összeválogatott fűfélék és az omega-3-ban gazdag takarmányozás eredménye, melyet a kíméletes hőkezelés (pasztőrözés) követ, így a tej megőrzi összes alkotóját – természetes omega-3 és CLA tartalmát.

GRASS Tej omega-3-ban és CLA-ban gazdag alkotóelemeket természetesen tartalmazó, teljes, min. 3,5% tej.

Az omega-3 bevitelre azért van szükség, mert az emberi szervezet nem képes előállítani, pedig egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen. Ahelyett azonban, hogy bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolnánk, a szükséges mennyiségű és arányú omega-3 bevitelt a legegészségesebb és legtermészetesebb módon a GRASS Tej fogyasztásával oldhatjuk meg.

A tej mindennapi és kiemelkedően fontos táplálékunk, számos olyan anyagot biztosít számunkra, (Ca+; Mg) ami nélkülözhetetlen az egészséges élethez.

A GRASS TEJ a XVIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok keretében meghirdetett Termékdíj a Magyar Mezőgazdaságért pályázatán az Állategészségügy, Szaporodásbiológia és Élelmiszeripar témakörben elnyerte a pályázat Nagydíját.

GRASS TEJ + D VITAMIN

Omega-3 zsírsavakban és CLA-ban gazdag, D-vitaminnal dúsított, ultramagas hőmérsékleten hőkezelt...

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

About us

ADEXGO Kft. was established in 2005 to ensure the preclinical background of pharmaceutical and dietary supplement product development.

 

The company has been carrying out intensive scientific research and commercial activity in the field of production and marketing of health promoting functional foods, supplementary feeds, and feed additives since 2007.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu

Contacts

ADEXGO Kft.
Lapostelki street 13.
H-8230 Balatonfüred, Hungary

Phone:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail:  info@adexgo.hu