Új, élesztőtartalmú kiegészítő takarmánnyal bővítettük termékkínálatunkat

2021. május 17. | Hír

Cégünk 2020. év végén záruló, konzorciumi formában megvalósuló, nemzetközi EUREKA pályázatának (EUREKA_16) eredményeképp, egy fermentációs úton előállított, cink-, vitamin- és élesztőtartalmú kiegészítő takarmánnyal (ZINCOPPYEAST) bővítette termékkínálatát. Az innovatív, szabadalmaztatott gyártástechnológiai eljárással készülő takarmány 2021 januárjától van jelen kínálatunkban, amelyet a gazdasági haszonállatok (baromfi, sertés, kérődző, nyúl) tartásával és tenyésztésével foglalkozó cégek, illetve a takarmányforgalmazó vállalkozások figyelmébe ajánlunk. A projekt keretében elvégzett etetési, kémiai és érzékszervi vizsgálatok alapján a kiegészítő takarmány még alacsony koncentrációban is homogénen bekeverhető az előkeverékekbe (premix, koncentrátum) és késztakarmányokba, és alkalmazása nincs negatív hatással az élelmiszer-alapanyagok illatára és ízére. Etetése kedvezőbb tojástermelést eredményezett, és az egyéb naturális termelési paramétereket is pozitívan befolyásolta.

Szabadalom

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szabadalmat adott az ADEXGO Kft....

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu