Új helyen, új lendülettel folytatja munkáját a Correltech Laboratórium

2024. január 22. | Hír

Az ADEXGO Kft. Correltech Laboratóriuma új helyre költözött, 2024 januárjától megújult környezetben folytatódik a magas színvonalú szakmai tevékenység. A jelentősen kibővült laboratórium számos pályázati és piaci munka megvalósításának helyszíne lesz. Az idei évben záruló EUREKA és PIACI KFI pályázataink műszeres aromaelemzéseit és NIRS vizsgálatait továbbra is a Correltech Laboratórium munkatársai végzik. Emellett a laboratórium kiemelt tevékenysége a NIR spektroszkópiához kapcsolódó hardver-, szoftver- és módszerfejlesztés, továbbá a piaci partnerektől érkező minták aromavizsgálata.

Munkatársaink 2023-ban több szakmai fórumon is bemutatták eredményeinket. Korábbi, ivarzásvizsgálattal kapcsolatos eredményeinket a római Nemzetközi Aquaphotomics Konferencián mutattuk be. Borok aromavizsgálatával kapcsolatban a budapesti „Biosystems and Food Engineering” Nemzetközi Konferencián állítottunk ki posztert, a tömegtakarmányok és tejtermékek NIRS vizsgálatainak eredményeit Innsbruckban, nemzetközi NIR spektroszkópiai konferencián (International Conference on Near Infrared Spectroscopy), valamint az amszterdami gyorsvizsgálati konferencián (14th Rapid Methods Europe) mutattuk be.

Szabadalom

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szabadalmat adott az ADEXGO Kft....

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu