Csúcstechnológiás gyorsvizsgálati analitika – Áldás vagy átok?

Szakcikkek

Napjaink egyik legégetőbb technológiai problémája, hogy egyre több olyan eszközt alkalmazunk, amelyek arra hivatottak, hogy segítsék mindennapi életünket, ám sokuk mégsem alkalmas erre, mert nem mindegy, hogyan használjuk azokat. Említhetnénk itt az okosóráktól elkezdve a hightech funkciókkal ellátott hűtőszekrényeken és mosógépeken át a legmodernebb mezőgazdasági gépekig számtalan eszközt. Megfelelő szakértelemmel rendelkező felhasználó nélkül ezek az eszközök sok esetben még annyit sem érnek, mint elődjeik, hiszen egy téves programválasztás miatt akár az ellenkezőjét is végezheti az eszköz, mint amit szerettünk volna. Pontosan ilyen problémákkal vagyunk kénytelenek szembesülni a gyakorlatban, amikor az egyre szélesebb körben terjedő közeli-infravörös (NIR) technika jövőbeli lehetőségeit vizsgáljuk.

Csúcstechnológiás gyorsvizsgálati analitika – Áldás vagy átok?

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu