Kiemelt kiállítók voltunk

2022. június 5. | Esemény

A VITAFORT Zrt. éves partnertalálkozóját mindig fokozott figyelemmel követi a szakma. A vállalat színvonalas előadásokkal, szakmai programokkal és finom ételekkel, italokkal várja és látja vendégül üzlettársait, szakmai partnereit. Az idén június 2-án megrendezett partnertalálkozón a VITAFORT Zrt.-vel folytatott sokéves kereskedelmi és kutatási együttműködés jegyében kiemelt kiállítóként vettünk részt, ahol innovatív termékeink mellett Correltech Laboratóriumunk szolgáltatásait mutattuk be. A kérődzők takarmányozásával foglalkozó szekcióban Dr. Tóth Tamás, az ADEXGO Kft. ügyvezetője tartott előadást, amelyben bemutatta a tömegtakarmányok vizsgálata terén végzett kutatások jelentőségét, kitérve a NIRS technika és a műszeres aromaelemzés analitikai és gyakorlati kihívásaira.

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu