Konzorciumi partnertalálkozón jártunk Romániában

2022. augusztus 4. | Esemény

Cégünk 2021-ben indult hároméves EUREKA projekt keretében borok minőségvizsgálata terén végez fejlesztéseket, elsősorban a Correltech Laboratórium vizsgálati metodikáira alapozva. Az első mérföldkő szakmai feladatainak lezárásaként a román konzorciumi partnerekkel találkoztunk Bukarestben, ahol a jövőben elvégzendő kutatások részletes terveit is egyeztettük. A borok minőségének objektív vizsgálata, a borhibák és borbetegségek korai detektálása, valamint a termőterületre jellemző aromaprofil leírása az ADEXGO Kft. és a Pietroasa Borászati Kutatóintézet, a Bukaresti Agrár- és Állatorvostudományi Egyetem valamint a Széchenyi István Egyetem együttműködésében zajlik tovább a következő két évben.

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu