Magyar Állattenyésztésért Termékdíj 2014 – díjátadó – I. helyezés

2014. április 1. | Esemény

Az Adexgo Kft., a Vitafort Zrt. és az Experimetria Kft. közös fejlesztésű „drencs termékcsaládját” az Agrár-informatika, tartástechnológia, állategészségügy és szaporodásbiológia kategóriában I. helyezéssel értékelte a Hódmezőgazda Napok idei zsűrije.

A pályázó cégek egy olyan komplex megoldást (drencselő készülék, szilárd és folyékony változatú drencsek, monitor program) kívánnak a hazai tejelő tehenészetek számára nyújtani, amely elősegíti a tranzíciós időszak állategészségügyi problémáinak kezelését. Ezen túl, a kidolgozásra kerülő protokollok alkalmazásával a gyakorlatban értékesített drencs termékek és a készülékek megtérülése jól monitorozható, és egyben erősíti ezen időszakban releváns szakmai adatok folyamatos gyűjtését és kiértékelését.

 

Köszönjük a bíráló bizottság megtisztelő elismerését!

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu