A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj Pályázat 2017

2017. április 21. | Esemény

Az Adexgo Kft. a Vitafort Zrt.-vel közös pályázati munkát nyújtott be „Komplex szemléletű, precíziós drencs program” címmel a „A Magyar Állattenyésztésért Termékdíj Pályázat 2017” Állategészségügy, Szaporodásbiológia és Élelmiszeripar kategóriában, melyet II. helyezéssel értékelt a XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok zsűrije.

A pályázó cégek az elmúlt 4 évben a drencseléssel kapcsolatosan egy komplex szemléletű programot hoztak létre és vezettek be a hazai és az exportpiacra. A program egyik alapelemével, a belföldi piacra szánt drencselő készülékkel („VITADEX drencs műszer”) 2015-ben már sikeres Termékdíj pályázatot nyújtottak be. Az azóta eltelt 2 évben eredményes termékfejlesztések és K+F munka révén az eredeti állategészségügyi-takarmányozási elgondolás számos új elemmel (drencselő készülékcsalád, drencskészítmény termékcsalád, monitoring program) bővült.

Köszönjük a bíráló bizottság megtisztelő elismerését!

Cégünkről

Az ADEXGO Kft. 2005-ben alakult meg gyógyszer- és étrend-kiegészítő termékfejlesztések preklinikai hátterének biztosítására.

 

2007-től intenzív kutatásokat és piaci munkát folytat az egészségvédő hatással rendelkező állati eredetű funkcionális élelmiszerek, valamint kiegészítő takarmányok és adalékanyagok gyártása és forgalmazása területén.

Kapcsolat

ADEXGO Kft.
8230 Balatonfüred,
Lapostelki utca 13. 

Levelezési cím:
8230 Balatonfüred,
Ifjúság u. 9/B II/2.

Mobil:
+36 20 614 9150
+36 20 214 2807

E-mail: info@adexgo.hu