Műszeres aromaelemzés

A takarmányforrás tejre gyakorolt hatását vizsgáltuk

Az új takarmány-alapanyagok egyre gyakoribb alkalmazása szükségessé teszi a különböző takarmányok tejminőségre gyakorolt hatásának vizsgálatát. Zsírsavanalízisre és aromaprofil-elemzésre alapozott kutatásokat végeztünk, melynek során új, piacon elérhető...

bővebben

Méhpollen aromavizsgálatában vettünk részt

A MATE munkatársai által készített összetett tanulmány a méhpollen különböző módszertanokra alapozott osztályozását mutatja be. Az illékony komponensekre vonatkozó vizsgálatokat az ADEXGO Kft. Correltech® laboratóriumában végeztük. Az eredmények alapján egy újabb...

bővebben

Aromaelemzés a joghurtkészítés szolgálatában

Az ADEXGO Kft. Correltech® laboratóriumában végzett aromavizsgálatokra alapozva a MATE munkatársai a különböző probiotikus potenciált mutató Lactobacillus törzsekkel erjesztett tejtermékek elkülönítését végezték el. A vizsgálatok felvetik annak lehetőségét, hogy az...

bővebben